CRYPTOCURRENCY SKATTESÆT

Cryptocurrency Starter Kit_icon_shadow

CRYPTOCURRENCY SKATTESÆT

Din genvej til at blive smartere om dine cryptocurrency-skatter.

FÅ DET NU FOR KUN 59,99 USD

Skærmbillede 2020-02-22 kl.15.33.29

Dage med krav om skattekunnskab om kryptovaluta er forbi. Denne guide er en af ​​de bedste og hurtigste ressourcer til at øge din skattekundskab i kryptokurrency ASAP.

IRS har aggressivt slået ned på ikke-rapporterede handler af kryptokurrencyhandlere. Vores guide er designet til straks at hjælpe dig med at spare penge på dine skatter og holde dig i god stand med IRS.

Gennem vores partnerskab med Arbitus LLC, et skatterådgivningsfirma, der udelukkende fokuserer på cryptocurrency-skatter, er vi også i stand til at planlægge personlige konsultationer med en licenseret CPA og skattefagfolk..

Efter at have studeret denne vejledning vil du sandsynligvis være mere vidende om beskatning af kryptokurrency end mange CPA’er.

Screen Shot 2020-02-29 kl. 14.23.36

Lad ikke frygt, udsættelse eller uvidenhed være grunden til, at du får hans med en massiv “skyldt regning fra IRS.

Enhver investering, selv kryptokurrency, har et juridisk ansvar for at indgive dine skatter. Hvis du har handlet kryptokurrency de sidste par år, har du sandsynligvis akkumuleret hundreder eller tusinder af forskellige handler, som du skylder en form for skat på.

Skærmbillede 2020-02-22 kl.15.11.52

Introduktion: CoinCentral Cryptocurrency Tax Kit

Terminologi

Dette Cryptocurrency Tax Kit er designet til en uddannelsesvejledning på over 60 sider for at få dig skarp og smart om dine skatter på kryptokurrency i et møde.

Men vi stoppede ikke der. Vi inkluderede også en masse godbidder som øvelsesproblemer, trinvise instruktioner til upload, et sporingsregneark og meget mere.

Det er vigtigt at bemærke, at denne vejledning udelukkende er skatteinformation for uddannelse. Intet i denne vejledning er skatterådgivning eller en garanti. Når det er sagt, er alt i vores kryptokurrency skattekit skrevet af en certificeret revisor og peer-reviewed af andre CPA’er..

Cryptocurrency Tax Kit

59,99 $

 • 60+ sider Cryptocurrency Tax Guide
 • Vejledning til regnskabsdefinition
 • Regneark til sporing af kryptovaluta
 • Video-demo af (gratis) Crypto Tax-software
 • Problemer med Cryptocurrency Practice
 • Praktisk IRS-informationsvejledning
 • Trin-for-trin instruktioner til download af udveksling
 • Adgang (1) Skat AMA

Bestil nu

Skat Essentials i kryptovaluta

$ 99,99

 • 60+ sider Cryptocurrency Tax Guide
 • Alle skattekit-bonuselementer
 • ** 30-minuts 1-mod-1-konsultation med Tax Pro **
 • * Gratis * Crypto Starter Tool Kit

Kom igang

Platin "Ingen stresspakke"

$ 599,99

 • 60+ sider Cryptocurrency Tax Guide
 • Alle skattekit-bonuselementer
 • ** 30 minutters konsultation med skattepro **
 • Få en CPA til at udarbejde din rapport om kryptokapitalgevinster til dig for op til 5 kryptokurrencyudvekslinger, op til 1.000+ historiske transaktioner
 • * Gratis * Crypto Starter Tool Kit
 • Cointracking.info Trader-konto – $ 600 værdi

Kom igang

Platinum High Frequency Trader

$ 1099,99

 • 60+ sider Cryptocurrency Tax Guide
 • Alle skattekit-bonuselementer
 • ** 30 minutters 1-mod-1-konsultation med Tax Pro
 • Få en CPA til at forberede din kryptokapitalgevinstrapport til dig for op til 10 Cryptocurrency Exchange, op til 5.000+ Historiske Transaktioner, Miningindkomst, Marginhandel, Cryptocurrency Earnings
 • * Gratis * Crypto Starter Tool Kit
 • Cointracking.info Trader-konto – $ 600 værdi

Kom igang

Alex Moskov cirkel

Alex Moskov, CoinCentral-chefredaktør

”Cryptocurrency-investorer er nogle af de største risikotagere i verden, og de bedste risikotagere har tendens til også at være fænomenale risikostyrere. Cryptocurrency går ikke overalt når som helst snart, og IRS har allerede udstedt nogle faste retningslinjer. Hvis du har foretaget snesevis eller tusinder af handler de sidste par år, skal du vide, hvordan dine gevinster og tab skal behandles. “

thabo-cirkel

Thabo Abbate, CPA

”Jeg har arbejdet med mange cryptocurrency-investorer og -handlere. De deler alle de samme to bekymringer. De er bekymrede, fordi de ikke har rapporteret om deres handel med kryptokurrency, men de er også forvirrede over, hvor de skal starte. Vi oprettede denne guide til at løse disse problemer."

Cryptocurrency - succesrige investorer

Vi lavede dette, fordi vi har brug for det. Som fortalere for kryptokurrency ønsker vi at gøre alt, hvad der er i vores magt for yderligere at legitimere den digitale aktiverindustri. Vores Cryptocurrency Tax Kit er skrevet af en licenseret CPA, der tilfældigvis også er en stor kryptokurrency dork.

Erfarne CPA’er opkræver deres kunder hundreder af dollars for at give information af høj kvalitet om skatter på kryptokurrency. Vi har taget alle de samme oplysninger og destilleret dem i denne vejledning.

FÅ KITET NU

Sådan ser dit liv ud med Cryptocurrency Tax Kit

Som diskuteret inkluderer dette sæt alle de oplysninger, du har brug for for at få din kryptokurrencyregnskabskompetence til at navigere i dine cryptocurrency-skatter på et meget højere niveau end før. Som en del af vores pakke får du:

selvvækst

Holde opdateret

Alle de vigtigste aktører

Ressourcer

CRYPTOCURRENCY AFGIFTSVEJLEDNING

Vores guide over 60+ sider er designet til hurtigt at øge din skattekundskab i kryptokurrency inden for en eller to møder. Alt stof, ingen fnug: Den er fyldt med alt hvad du har brug for og intet, som du ikke gør, såsom:

Forståelse af din skattepligt, beregningsmetoder, håndtering af udvekslingsgebyrer, hårde gafler, luftdrop, tyveri & tab af tab, gaver og donation af krypto, minedrift, mulige skatteundgåelsesstrategier og mere.

REGISTRERINGSVEJLEDNING TIL REGNSKAB

En oversigt over alle de nøgleudtryk, du har brug for at vide for at tale, lyde og tale som en revisor. Vi afmystificerer lingo anvendt af IRS, så du føler dig mere fortrolig med at forstå de regler, du skal følge.

Regneark til sporing af kryptovaluta

De samme sporingsark, der bruges af CPA’er, der også er kompatible med kryptovaluta-skattesoftware.

TRIN-FOR-TRIN UDVEKSLINGSINSTRUKTIONER

Trin-for-trin instruktioner til, hvordan du downloader dine transaktioner fra alle større børser som Binance, Coinbase, Kraken, Gemini og mere.

TRÆNINGSPROBLEMER OG INSTRUKTIONER

Bliv fortrolig med kryptokurrencyregnskab og brug kryptokurrencyskattesoftware med vores praksisproblemer, før du prøver det med dine egne data

EN-TIL-EN-SAMTALE MED PROFESSIONELLE SKATTER

Essentials, Premium og Platinum-medlemmer modtager en gratis en-til-en-samtale med en skattefagperson for at diskutere din individuelle situation. Stil så mange spørgsmål som du vil inden for det tildelte tidsrum.

HANDY IRS INFORMATION GUIDE

En hurtig og nem opdeling af relevante IRS-meddelelser og -formularer, når de vedrører kryptokurrency.

3 års hårdt arbejde

At have de bedste ressourcer bør ikke koste dig en arm eller et ben (eller en Bitcoin), og heller ikke fejl, der let kunne undgås.

Vi arbejdede hårdt for at sætte dette kit sammen for at sikre, at du rejser med en meget klarere og handlingsmæssig forståelse af kryptokurrencyskatter.

HENT DEN NU!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me