OM OS

OM OS

Den mest pålidelige kilde til kryptovaluta

og Blockchain Info siden 2017

blok-kæde-billede

Kryptovaluta- og blockchain-verdenen bevæger sig med lysets hastighed – og det skal du også, hvis du vil være i spidsen for cryptocurrency-revolutionen.

Nye teknologier, innovative tokens, udvekslinger, kryds med den virkelige verden og svindel dukker op hver dag rundt om i verden, når kryptovalutaverdenen udvides. Du er ansvarlig for at navigere i de forskellige videnhuller, der uundgåeligt vil opstå, og vi er forpligtet til at hjælpe.

leje-bedst

Vi ansætter kun de bedste (gennemsnit 1/150 skrivende kandidater)

undersøgt

Projekter skal undersøges af vores forskerteam

månedlige læsere

Over 650.000

månedlige læsere

Verden gennemgår en transformation. Det er større end gadgets. Det er større end teknisk. Der er en filosofisk revolution inspireret af de store fremskridt og teknologiske fremskridt i de sidste par årtier.

Det sidste årti alene har formet alt fra hvad et “job” er, og hvordan vi finder en, hvordan vi fysisk kommer fra punkt A til punkt B, hvor vi sover i aften, hvordan vi interagerer og kommunikerer med vores netværk og møder nye venner , hvordan vi tager ejerskab af vores rigdom, og endda med hvem vi går sammen.

redaktionelt billede

Imidlertid har hver mønt to sider. Menneskeheden oplever en hidtil uset trussel på grund af fremskridt inden for teknologier, der kunne give anledning til dystopiske dystopiske regimer fra 1984. Dage er nummereret for vores personlige fortrolighed, “borger-scores” rulles allerede ud i Kina, og vores data bruges mod vores bedste ønsker.

En vigtig del af cryptocurrency-revolutionen er en bevægelse i retning af at beskytte vores personlige og økonomiske suverænitet.

Vi er optimister og er overbevist om, at menneskehedens bedste år ligger foran os. Men for at nå disse år skal vi bevæbne os med viden.

Vi er motiverede til at opbygge og løfte et samfund af højt informerede entusiaster og investorer, der vokser og trives sammen. Du har måske set vores artikler et eller andet sted – de er blevet delt og linket af virksomheder og projekter som Intuit, NEO, Ethereum, Monero, Zcash, IOTA, Tron og mange, mange flere.

Vi har haft fornøjelsen at interviewe indflydelsesrige iværksættere og figurer som Tim Draper (venture kapitalist), Halsey Minor (Salesforce, Video Coin, Minor Ventures), Adam Draper (Boost.VC), Slava Rubin (IndieGoGo), Da Hongfei (NEO), Joseph Lubin (Ethereum, ConsenSys), Justin Sun (TRON), Brock Pierce, og mange flere.

Vi har også opbygget et publikum på over 1 million læsere på under et år. Vores artikler er ikke kun guider og nyheder, de er samtaler med vores læsere, der belyser, hvordan blockchain og kryptokurrency ændrer verden, som vi kender den — fra forretning og kultur til kunst og videnskab.

Vores team af journalister er drevet af deres egen motivation til at udforske gennembrud, innovationer og udfoldende historier. Vi fokuserer på at levere værdifuld information ved at give den sammenhæng inden for den samlede udvikling af teknologisamfundet.

Denne tilgang hjælper os med at skabe nogle af de bedste artikler i kryptovaluta-økosystemet. Vores mål er at afdække nye måder at tænke på nye og gamle teknologier, sociale tendenser og regulatoriske ændringer. Vi er beærede over at have dig med på turen.

–Alex Moskov, chefredaktør

SE MEDIEKIT

SE MEDIEKIT

En dagdrøm – CoinCentral’s indvirkning og fremtiden for krypto

En dagdrøm – CoinCentral’s indvirkning og fremtiden for krypto

Siden vores grundlæggelse i oktober 2017 har vi oplevet fantastisk vækst og lidenskabelig støtte fra vores læserskare.

Vores vision er at blive den mest betroede publikation i krypto. Vi er ligeglade med at være den største eller mest populære – vores dedikation er at levere værdifuld indsigt, der giver langsigtede fordele for vores læsere.

I sidste ende vil vi have det, du ønsker – en ændring i verdensparadigmet, der vil skabe nye muligheder og friheder og distribuere magt og rigdom væk fra de traditionelle magter, der har misbrugt det på så mange måder. Ligesom blockchain bruger teknologi til at nedbryde finansielle barrierer, er vores mål at udnytte den grundlæggende teknologi i indhold til at informere, beskytte og styrke vores samfund.

Vi er forpligtet til at leve op til Joseph Pulitzers definition af, hvad den frie presse skal være:

”Vi vil altid kæmpe for fremskridt og reform, aldrig tolerere uretfærdighed eller korruption, altid kæmpe mod alle parters demagoger, altid modsætte sig privilegerede klasser og offentlige plyndrere, aldrig mangle sympati med de fattige, altid forblive hengiven til den offentlige velfærd, aldrig være tilfredse med bare udskrivning af nyheder, vær altid drastisk uafhængig, vær aldrig bange for at angribe forkert, hvad enten det er rovdyrende plutokrati eller rovdyr."

-Joseph Pulitzer

Hvilken spændende tid at opretholde denne standard ved at dække

stigningen i kryptokurrency og blockchain!

Hvad der gør CoinCentral anderledes: Vores tilgang

Hvad der gør CoinCentral anderledes: Vores tilgang

Hvis du har været rundt på siden, har du muligvis bemærket, at vores artikler varierer meget i emner og er skrevet for let forståelse.

Vi er uafhængigt ejet, privat finansieret og prisudnævnt, og vores eneste mission er beskrevet ovenfor. Vi opretter grundlæggende guider og nyheder, der hjælper med at fremme din forståelse af kryptovalutaindustrien. Ved at levere værdi og tillid forsøger vi at fortsætte med at vokse vores stærke samfund baseret på tillid.

Vi vil aldrig vise dig indhold, der ikke er tro mod vores mission eller op til vores journalistiske standarder.

Vores forretningsmodel er enkel:

god uddannelse

Vi skaber rigtig godt uddannelsesmæssigt og underholdende indhold til større gavn for kryptokurrency-samfundet og vores publikum.

direkte kommune

Vi opretter også direkte

kommunikation med kontrollerede projekter for at lette informationsstrømmen og pressemeddelelser.

For at understøtte vores omkostninger til indholdsproduktion opkræver vi lejlighedsvis for skrivning, redigering og placering af artikler fra projekter, der er undersøgt af vores redaktionsteam. Denne type indhold er markeret som SPONSORED og skal stadig overholde vores journalistiske standarder. Det betyder ingen forfremmelse. Vi sælger dig ikke på “det bedste”, medmindre vi virkelig føler, at det er det bedste baseret på objektive kriterier. Vi præsenterer ikke falske oplysninger til gengæld for betaling. Og for Satoshi’s kærlighed har vi aldrig og vil aldrig acceptere betaling for nogen ICO-forfremmelse.

Vi afviger fra sensationelt fluffy indhold med clickbaity-overskrifter. Hvis du leder efter de ting, så prøv et andet sted (der er masser at finde!).

Vi bringer dig nyhederne uden noget spin. Vi giver dig det grundlæggende uden nogen af ​​fortyndingerne. Vi offentliggør dybdegående interviews fra iværksættere, ingeniører og eksperter i forkant med kryptovaluta- og blockchain-industrien samt dybdegående guider, anmeldelser og vurderinger af nye mønter, platforme, teknologier, teknikker og alt, hvad der er relevant til en krypto- eller blockchain-entusiast.

Vi er forskellige, fordi vi fokuserer på at levere værdi og styrke vores samfund og ikke tjene nogle få bukke eller sats. Dette giver os en fordel og evnen til at dele ekstremt gode oplysninger, som er svære at finde andre steder, alt sammen i et format og en stemme, som du ser frem til at læse.

Vi håber du nyder og vokser sammen med os!

VÆKSTMETRIK

ahrefs

Nuværende Ahrefs-rang

Ahrefs fungerer som en måling for vores samlede webstedsstyrke. Med en domænerangering på 71 er vi et top 5-kryptovaluta-websted.

månedlig trafik

$

Månedlig trafikværdi

Dette tal estimerer, hvor værdifuld vores månedlige trafik er, strengt baseret på vores målgruppestørrelse og søgeordsrangeringer

e-mail-under

E-mail-abonnenter

Vi har brugt år på at pleje og vokse et delikat forhold til vores læsere for at give dem et af de bedste krypto-nyhedsbreve.

Her er hvad vi kan gøre for dig lige nu

nyhedsbrev

Nyhedsbrev

>> Tilmelding til Coin Central-nyhedsbrevet

ugentlige, koncise, dybtgående opdateringer fra

krypto- og blockchain-univers.

begynderguider

Begyndervejledninger

»Bitcoin 101

»Den ultimative Ethereum-guide

»Sådan køber du Bitcoin & Andre populære kryptovalutaer

handelsguider

Handelsvejledninger

»Sådan opbygges en ordentlig kryptovalutahandelsportefølje

»Tre strategier til valg af hvad

Cryptocurrency at investere i næste

»Top Cryptocurrency Exchange i 2018

kom med os

Deltag i os online

»Tilmeld dig vores Facebook-gruppe –

forbinde med de bedste, stille spørgsmål, dele

viden, vokse sammen

Nyt i krypto?

Start med

tilmelding til nyhedsbrevet

få derefter Cryptocurrency Starter Kit til at niveauere med lyshastighed.

Spørgsmål, kommentarer eller ideer?

Post i vores Facebook-gruppe.

[e-mail beskyttet]

MØD TEAMET

alex-m

Alex Moskov

Chefredaktør

steve-b

Steven Buchko

Administrerende redaktør

rachel-l

Rachel Lantz

Redaktør

steve-k

Steve Kaaru

Forfatter

kelsey-r

Kelsey Ray

Forfatter

sarah-r

Sarah Rothrie

Forfatter

delton

Delton Rhodes

Forfatter

munair

Munair Simpson

Forfatter

Ryan

Ryan Smith

Forfatter

Marshall

Marshall Taylor

Forfatter

ben-w

Ben Whittle

Forfatter

james-r

James Risberg

Bidragende skribent

MEDIASÆT & STILGUIDE

Download CoinCentral-aktiverne

mediesæt

SE MEDIEKIT

stil-guide

STILGUIDE

aktiv-pakke

AKTIVPAKKE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me